Naar inhoud

Pierre by Elba

Hoewel het zachte leer van Italië zou kunnen komen en de naam “Pierre” Frans klinkt, komt het merk in feite uit Zweden.

1982
Bengt Pierre nam een klein familiebedrijf in kantoorartikelen over dat aan een aantal regionale groothandels in Zweden leverde. Het uitgebreide assortiment omvatte tevens een aantal leren zakelijke (diplomaten-) koffers.
2005
Na overname door Bantex A/S in 2005 is het merk exponentieel gegroeid, maar is trouw gebleven aan de oorsponkelijke visie.

INSPIRATIE EN AMBITIE

Bengt Pierre zag het potentieel in deze productcategorie en ontwikkelde een lijn van kwaliteitskoffers en -tassen voor de reizende zakenman. Dit was het begin van het merk Pierre, voor inpsirerende, ambitieuze mensen. Pierre houdt continu voeling met de wensen en behoeften van de zakelijke markt. Het programma bestaat uit gebruiksvriendelijke smart bags, die professionals een gevoel van veiligheid en comfort bezorgen.

Als aanvulling op het oorsponkelijke programma van koffers en tassen voor de zakenman, heeft het merk nu ook lijnen speciaal voor vrouwen. Met deze uitbreiding van het assortiment heeft Pierre bewezen een veelzijdig en eigentijds merk te zijn.

Onze Producten

Meer over Pierre by Elba