Naar inhoud
Unilux Hamelinbrands

Unilux

Onze filosofie

Bij Unilux kijken we revolutionair anders naar de kantooromgeving en stemmen we onze producten af op de 21ste eeuw. We zijn er trots op innovatie te hebben doorgevoerd door in alle categoriën waarin wij actief zijn, of het nu verlichting, klokken, voetsteunen of andere bureau-accessoires zijn.

Innovatie
Onze zittende levensstijl binnen de kantooromgeving kan leiden tot een aantal gezondheidsklachten. Bij Unilux heeft dit onze aandacht en onze engineers hebben een assortiment aan innovatieve oplossingen ontwikkeld om de productiviteit en het welzijn op het werk te bevorderen.
Verantwoord ondernemen
We hebben ons ertoe verplicht de impact die wij op het milieu hebben te minimaliseren. Al onze producten zijn ontworpen volgens eco normen en worden geproduceerd in een gecertificeerde productieomgeving.
Know-how
Bij Unilux hebben we meer dan 60 jaar ervaring met kantoorverlichting, - meubilair en accessoires. Wij bieden een complete range van producten aan om gebruikers in staat te stellen een prettige werkomgeving te creëeren en de gehele kantooromgeving te optimaliseren.

Unilux, werkomgeving waar de mens centraal staat

Bio Dynamic Lighting: een bron voor het welzijn

Innovatieve ergonomie: strijd tegen zittende lifestyle & promotie van productiviteit

Een harmonieuze werkomgeving

Ontdek ons assortiment

Bureaulampen en vloerlampen
Ergonomische producten
Klokken
Kapstokken
Bureau-accessoires

When creativity meets know-how

1952
UNILUX werd in het zuiden van Parijs opgericht als de exclusieve distributeur voor Frankrijk van LEDU (Noorwegen).
1989
UNILUX start met het ontwikkelen en produceren van eigen producten. De range bestaat uit bureaulampen, vloerlampen, kapstokken, voetsteunen.
2000
Unilux wordt overgenomen door Groupe Hamelin, the Europees leider in notitieproducten.
2004 & 2008
UNILUX wordt ISO 14001 en ISO9001 gecertificeerd.
2012
UNILUX krijgt de environmental award 2012 van de Kamer van Koophandel in de categorie Essonne-Eco-Products als beloning voor de inspanningen om de impact van de producten gedurende de hele levenscyclus op het milieu te analyseren.
2017
UNILUX lanceert de LED SMART LAMP die samen met de “my unilux” app optimaal afstemt op het biologisch ritme.

Meer over Unilux