Naar inhoud

Onze loopbanen

  • Home
  • Onze loopbanen

Onze vacatures

Anna, Spanje & Portugal
Directeur Marketing en Trade Marketing

Anna werkt al 21 jaar bij Hamelin Spanje. Ze begon als Product Manager voor bureaukalenders en archiveringsproducten. Nu is ze directeur Marketing en Trade Marketing voor de Spaanse en Portugese markten. Anna is dol op haar werk en vertelt je er graag meer over.

Lees de beoordeling
Virginie, Frankrijk
Directeur Sustainable Development

Na een studie milieutechniek begon Virginie haar carrière in de autobranche en chemische industrie. Daarna begon ze bij Hamelin als directeur Sustainable Development. Hier is een korte samenvatting van haar werkzaamheden.

Lees de beoordeling
Sebastian, Duitsland
Area Sales Manager

Na het afronden van zijn stage in een import & export groothandel en het opdoen van zijn eerste werkervaring, besloot Sebastian een extra studie in bedrijfspsychologie te volgen. Tegelijkertijd, slechts 25 jaar oud, begon hij als Area Sales Manager bij Hamelin GmbH. Inmiddels heeft hij zijn bachelorstudie met succes afgerond.

Lees de beoordeling
Arnaud, Frankrijk
Mobile Application Development Engineer

Arnaud is al bijna twee jaar werkzaam als Mobile Application Development Engineer bij Hamelin. Als voormalig karateka begrijpt hij wat een uitdaging betekent! Samen met de andere leden van het team streeft hij een belangrijk doel na: het voortdurend optimaliseren van de SCRIBZEE® app om de gebruikers de best mogelijke gebruikservaring te bieden. Hoe ziet het werk van een app ontwikkelaar bij Hamelin eruit?

Lees de beoordeling
Mathilde, Frankrijk
Digital Project Manager

Mathilde, een echte duizendpoot, is na een bachelor literatuurwetenschap en het behalen van een master in communicatie bij Groupe Hamelin terecht gekomen. Haar job? Ze is Digital Project Manager. Wat is haar visie als digital project manager, en wat is haar dagelijks werk?

Lees de beoordeling
Agathe, Frankrijk
Consumer Insights Manager

Op 25-jarige leeftijd, met een mastertitel in marketing op zak, is de bruisende Agathe onlangs toegetreden tot het Hamelin Campus team. Haar job? Ze is Consumer Insights Manager. Agathe is de perfecte persoon om over haar werk te praten!

Lees de beoordeling