Naar inhoud
Onze loopbanen Hamelinbrands

Onze loopbanen

  • Home
  • Onze loopbanen

Onze loopbanen

Pete, Verenigd Koninkrijk
Warehouse & Distribution Manager

Pete is al meer dan 12 jaar werkzaam als Warehouse and Distribution Manager bij Hamelin UK. Hij heeft meer dan 30 jaar ervaring in de logistiek en het managen van implementatieprojecten bij verschillende bedrijven, waaronder John Lewis Partnership, Ocado en de John Dickinson Group. Hij vertelt ons meer over zijn werk.

Lees verder
Pete, Verenigd Koninkrijk
Supply Chain Director

Matthew is al 13 jaar Supply Chain Director bij Hamelin United Kingdom. Matthew begon zijn carrière bij verschillende bedrijven, waaronder een fabrikant van kapitaalgoederen, een automobielbedrijf en een bouwmaterieelbedrijf. In deze functies werkte hij in verschillende disciplines, van engineering tot productie, inkoop, kwaliteit en distributie. Hij vertelt ons over zijn baan bij Hamelin.

Lees verder
Anna, Spanje & Portugal
Directeur Marketing en Trade Marketing

Anna werkt al 21 jaar bij Hamelin Spanje. Ze begon als Product Manager voor bureaukalenders en archiveringsproducten. Nu is ze directeur Marketing en Trade Marketing voor de Spaanse en Portugese markten. Anna is dol op haar werk en vertelt je er graag meer over.

Lees verder
Mariusz, Polen
Quality, Health, Safety and Environmental Manager

Mariusz is direct na zijn afstuderen, meer dan veertien jaar geleden, bij Hamelin komen werken. Hij vertelt ons over zijn dagelijkse bezigheden als Quality, Health, Safety and Environmental Manager bij Hamelin Polen.

Lees verder
Virginie, Frankrijk
Directeur Sustainable Development

Na een studie milieutechniek begon Virginie haar carrière in de autobranche en chemische industrie. Daarna begon ze bij Hamelin als directeur Sustainable Development. Hier is een korte samenvatting van haar werkzaamheden.

Lees verder
Sebastian, Duitsland
Area Sales Manager

Na het afronden van zijn stage in een import & export groothandel en het opdoen van zijn eerste werkervaring, besloot Sebastian een extra studie in bedrijfspsychologie te volgen. Tegelijkertijd, slechts 25 jaar oud, begon hij als Area Sales Manager bij Hamelin GmbH. Inmiddels heeft hij zijn bachelorstudie met succes afgerond.

Lees verder
Arnaud, Frankrijk
Mobile Application Development Engineer

Arnaud is al bijna twee jaar werkzaam als Mobile Application Development Engineer bij Hamelin. Als voormalig karateka begrijpt hij wat een uitdaging betekent! Samen met de andere leden van het team streeft hij een belangrijk doel na: het voortdurend optimaliseren van de SCRIBZEE® app om de gebruikers de best mogelijke gebruikservaring te bieden. Hoe ziet het werk van een app ontwikkelaar bij Hamelin eruit?

Lees verder
Agathe, Frankrijk
Consumer Insights Manager

Op 25-jarige leeftijd, met een mastertitel in marketing op zak, is de bruisende Agathe onlangs toegetreden tot het Hamelin Campus team. Haar job? Ze is Consumer Insights Manager. Agathe is de perfecte persoon om over haar werk te praten!

Lees verder